Om Villa Isella - vores dejlige ferielejlighed

Lejligheden i Villa Isella er en privat, danskejet lejlighed. Den er beliggende på 2. sal, og herfra har du den smukkeste udsigt over den tilhørende park, bjergene og både Lago di Lugano og Lago Piano, som er endnu en lille sø i området. Vi bruger lejligheden så meget, vi har mulighed for, og resten af tiden lejer vi den gerne ud til flinke folk.
Villa Isella er en gammel villa, der nu er opdelt i lejligheder. Disse er primært beboet af lokale og så er der nogle som altså er ferieboliger.
Fælles for villaens beboere er parken og den solopvarmede pool. Poolen er åben fra ca. primo juni til medio september.Villa Isella ligger lige nedenfor den lille by Carlazzo på en sydvendt skråning oppe over byen Porlezza, som ligger for enden af Lago di Lugano og bil er påkrævet ved ophold her.

Vores lejlighed ligger i den første opgang øverst (2.sal) til venstre – lige ved siden af det lille tilhørende kapel, som nu kun bruges 1 gang om året i februar; så ingen tidlige kirkeklokker om søndagen :-)

Vi faldt for de lyse højloftede rum og igen – den helt FANTASTISKE udsigt over bjergene og de 2 søer: Lago Piano og i vest, Lago Lugano – og den dejlige ro, der er på stedet!

Klik og se billeder fra lejligheden her!


Stue og køkken

Den lyse stue har 2 store dobbeltdøre ud til altanerne. Her er husets hjerte og her samles man og hygger sig, hvis man ikke lige er ved poolen, i parken eller på opdagelse i området. I den ene ende af stuen finder du det nyrenoverede køkken med 2 køleskabe, opvaskemaskine, komfur og ovn.


Fra stuen er der udgang til 2 sydvendte altaner, hvorfra der er udsigt over parken, men ikke mindst over bjergene, Lago de Piano og Lago de Lugano. Her nydes den kolde hvidvin om aftenen, mens der laves planer for næste dag.2 dobbelte soveværelser

De to dobbelte soveværelser er lyst og enkelt indrettet. Reserverer du Villa Isella, er der naturligvis lagt frisk linned frem til dig, så det behøver du ikke at tænke på. Det er allerede inkl. i prisen.


Badeværelset

JEG VED DET AF ERFARING! Det er så vigtigt at der er et ordenligt badeværelse, der hvor man skal tilbringe sin ferie. Skab selv stemningen, når du skal nyde et bad efter en dag fyldt med aktiviteter. Tænd lys i de små glas, fyld karret og nyd det så, DU HAR FERIE!

Badeværelset har kar med brus. Der er sørget for alm. håndklæder og badehåndklæder til jer - det er inkl. i prisen. Men vær opmærksom på, at du selv skal medbringe strand-/poolhåndklæder. Vi ser helst ikke at vores håndklæder benyttes der.


Spørgsmål?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig

Susanne Brandi

mail@villaisella.dk

telefon +45 2654 6042.

Udsigten fra altanerne en aftenstund lige før solen går ned.