Område / Restauranter

Restauranter

La Rotonda
- ligger i gåafstand fra lejligheden; gå ud af lågen, til venstre bag om huset og gå i 5-7 minutter gennem det smukke område hvor køerne og fårene græsser og man kan følge med i hvordan det går med afgrøderne i de mange køkkenhaver. Deres kød stammer fra området og er meget berømmet, hvis man er til det. Ellers skal man prøve deres Antipasti della casa eller Tominoen, som er en lille lun ost pakket ind i parmaskinke. Kan man ikke vælge mellem dessert eller kaffe, så prøv deres ”Affogato” – vanilieis men varm espresso over og flødeskum på toppen – så bliver det ikke bedre.
Ristorante Antica Trattoria
- genåbnede med nye ejere i 2015.
Den ligger nede ved rundkørslen i Porlezza.
De laver rigtig dejlig mad; og også menu serveret 'family style' med fade af antipasti og derefter primi (pasta) i pander, der sættes på bordet og som så kan deles.
 
La Solitaria
- ligger lige forbi rundkørslen på venstre side, hvor man kører op til Villa Isella, mod Porlezza. De har fantastiske pizzaer og mulighed for at spise ude med udsigt over Lago Piano – hvis man da ikke lige er optaget af at se hvordan ens pizza bliver lavet i det åbne pizza-bageri.
Trattoria della Vigna
- Via Portico 3, Porlezza. Fantastisk restaurant gemt i et helt almindeligt boligområde i Porlezza – men maden er køreturen værd! Lidt dyrere end de andre vi anbefaler, men efter danske forhold bestemt ikke urimelig. Vi var her i efteråret, hvor vi fik præsenteret lokale svampe og trøfler i kurve inden de blev serveret.
La Barcola
- agriturismo i Grandola ed Uniti – på vej ind mod Menaggio; til venste er et lille skilt og så skal der drejes! Kør ned af bakken og her findes den; har dejlig frokost til fast pris for mad og vin – og så plejer de at have masser af dyr og legestativer, som er et godt tidsfordriv for børnene mens kaffen nydes.
Il Vapore
- Piazza Tomasso Grossi 3, Menaggio – en skøn lille restaurant med tilhørende værelser; vi kommer der nu kun for at spise og deres mad er fantastisk og enkel. Ligger ovre i hjørnet bag torvet. I sæsonen er deres Pasta Vongole noget af det bedste. Husk at slutte af med en is hos Edy på torvet.